header image
bonbini titel

In het hartje van historisch Willemstad, achter landhuis Belvedère en op korte loopafstand van het historisch centrum, met terrasjes en winkels, bevinden zich onze geheel gemeubileerde appartementen, in een gerenoveerd stadshuis. Het centrum van Willemstad is door het water van de St. Annabaai verdeeld in de stadsgebieden Punda en Otrobanda.

De Emma of Pontjesbrug (the swinging old lady) en de Koningin Julianabrug verbinden deze gedeelten met elkaar. De appartementen bevinden zich op 5 minuten loopafstand van deze bruggen.

Ook het busstation van waaruit bussen vertrekken naar een aantal lokaties op het eiland zijn in de nabijheid, evenals scholen, het ziekenhuis en verschillende hotels en musea.

Wij beschikken over 2- en 4 kamer appartementen, die geheel zijn gemeubileerd. Bovendien is wireless internet en televisie standaard bij de huurprijs inbegrepen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco met afstandsbediening. De appartementen op de eerste verdieping hebben bovendien een prachtig uitzicht over een deel van Willemstad en de zee.

Een lokale beheerder is 24 uur per dag bereikbaar.