header image
bonbini titel

Onze appartementen zijn volledig ingericht. Er is een grote koelkast met vriesgedeelte, een kooktoestel met oven, linnengoed, strijkplank en strijkijzer, badhanddoeken, een t.v. en een stereo-installatie. BOVENDIEN HEBBEN ALLE APPARTEMENTEN EEN DRAADLOZE INTERNETAANSLUITING. Betaling is zowel mogelijk in Antilliaanse guldens als in Euro`s.

De genoemde prijzen zijn bedragen die wij berekenen bij langer verhuur dan twee maanden. Voor korter verblijf zijn de prijzen op aanvraag. Door de zeer centrale ligging zijn onze appartementen bijzonder geschikt om voor een langere periode te huren. Onze doelgroep zijn studenten die stage gaan lopen of mensen die voor langere tijd een heerlijk onderkomen zoeken en daarbij ook in contact willen komen met de bevolking op een van de mooiste eilanden ter wereld! Alle appartementen hebben een eigen aansluiting op het TDS tv-en radiosysteem. Via deze schotelaansluiting kunnen meer dan honderd radio-en tv zenders haarscherp worden ontvangen. Daaronder is ook de Nederlands-Belgische zender BVN en Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3. Daarnaast vele (Zuid)- Amerikaanse zenders.

Appartement 2 / 2.1
Woonkamer met kitchenette en slaapbank. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en airconditioning. Badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.Balkon.

Prijs voor twee personen:
Benedenverdieping € 515,00
Bovenverdieping € 545,00
Bovenstaande prijzen zijn per maand en inclusief het verbruik van water en gas, exclusief het verbruik van elektra (prepaid opwaardersysteem, Pagatinu)

Appartement 4
Woonkamer met kitchenette. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en airco. Badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.

Prijs voor twee personen € 475,00
Bovenstaande prijs is per maand en inclusief het verbruik van water en gas, exclusief het verbruik van elektra (prepaid opwaardeersysteem, Pagatinu)

Appartement 4.1
Woonkamer met geheel ingerichte, nieuwe keuken.
Badkamer met vaste wastafel, douche en toilet.
Een slaapkamer met een eenpersoonsbed en airco.
Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airco.
Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en airco.
Dit appartement kan door 3, 4 of 5 personen worden gehuurd.

Prijs bij bezetting door 3 personen: € 275,00 per persoon.

Bovenstaande prijs is per maand en inclusief het verbruik van water en gas, exclusief het verbruik van elektra (prepaid opwaardeersysteem, Pagatinu)

Per appartement brengen wij u eenmalig nafl. 265,00 administratiekosten in rekening. Daarnaast worden er eindschoonmaakkosten in rekening gebracht, zijnde E 35,00 per persoon.